fbpx

EcoWood herdet tregulv fra U9Q-floors

Gulvene EcoWood fra U9Q-floors er herskapelige, stilrene og robuste – og de trenger aldri å slipes! 

Med rent og lunt utseende, skaper gulvene fra EcoWood en harmonisk og rolig atmosfære i hjemmet. Gulvene består også av nøye utvalgte og regelmessige testede materialer som sikrer et sunt og behagelig inneklima.

"Tiden går, men EcoWood består"

EcoWood finnes i flere ulike modeller og behandlinger enn det du kan vinne i denne konkurransen – blant annet hvit eik, kremgrå eik, gullgrå eik og gårdseik. 

Felles for alle gulvene er at de har en børstet overflate som produseres i henhold til «Herdet Tre»-teknikken. Denne behandlingen innebærer at veden herdes i produksjonsprosessen, slik at gulvet tåler slitasje som fallende melkeglass fra små barnehender, svært mye bedre enn vanlige tregulv.  

Elegante overflater

Gulvene kommer med overflater som passer alle – både hardvoksoljede og mattlakkerte overflater. Mattlakkerte overflater krever minimalt med vedlikehold, mens hardvoksoljede overflater trenger vedlikehold i form av oljing etter installasjon, og voksing etter slitasje.

Du kan også velge gulv utifra fin, klassisk, levende og grov sortering som gir forskjellige typer karakter på ditt gulv.

Majestetisk utseende og enkel installasjon

EcoWood har karakteristiske planker som er brede og lange. Et gulv av EcoWood fra U9Q-floors skaper en majestetisk og helhetlig følelse i rommet.

Du kan enkelt installere EcoWood-gulvene selv da de har «folddown»-klikklås. Takket være de brede og lange plankene, kan gulvet legges raskt, effektivt og enkelt. 

«Gulvplankene fra EcoWood er majestetiske brede og lange og skaper et herskapelig uttrykk i samme stil som de gamle eikegulvene i fornemme herskapshus.»

EcoWood er PEFC-sertifiserte gulv

U9Q-floors prioriterer miljø og bærekraft – EcoWood-gulvene produseres etter retningslinjene til The Programme for the Endorsement og Forest Certification (PEFC). Dette er verdens største skogssertifiseringssystem og innebærer blant annet: 

  • Gjenplantningssystem – det plantes skog basert på volum av trevirke som hogges. 
  • Sertifiseringen sikrer at materiale kun hentes fra sertifiserte skoger. Dette bidrar til å hindre illegal hogst.
  • Redusert CO2-avtrykk. Ved å bruke våre tregulv bidrar du til å kapsle karbonet, og dermed begrense CO2-utslipp til atmosfæren. 

Ved å kjøpe EcoWoods-gulv fra U9Q-floors kan du ha god samvittighet for at de europeiske eikeskogene behandles på best mulig måte. Du kan også være sikker på at gulvet du kjøper ikke består av ulovlig hogst.  

Flere gulv fra U9Q-floors

Det finnes flere elegante tregulv fra U9Q-floors. Utforsk flere spennende gulvtyper fra U9Q-floors.