post

EM-sølv til Stig-Andre

Kategori

Uncategorized

Sist endret: 4 mai 2018


11 år etter forrige mesterskapsfinale er Stig tilbake  i den gjeveste finalen. Stig slo først Kroatia 3-2 så Polen 10-0 for så å vinne den jevne matchen mot Moldova 2-1, og dermed sikre seg finalebillett.

Det ble et knepent tap mot rumeneren i finalen og Stig måtte ta til takke med sølvmedalje.

I sin første gull-finale på 11 år i mesterskapssammenheng var det en skjerpet Stig-Andre som entret matta i kveld. Jeg hadde så lyst på det gullet sier en skuffet Stig-Andre.

Men selv i skuffelsen klarer Stig å rette blikket fremover. Dette er en viktig milepæl, og noe som gir meg motivasjon til å trene hardt videre. Medaljen er bra, men tapet svir, avslutter han.

Stig sin vei til finalen:
1)  3 – 2 seier over Ivan Lizatovic, Kroatia. Lizatovic fikk EM bronse i 2017.
2)  10 – 0 seier over Dawid Andrzej, Polen.
3)  2 – 1 seier over Donior Islamov, Moldovia. Islamov fikk EM bronse i 2016.
4) 3-2 tap i finalen mot Mihai Radu MIHUT, Romania.

Kroppen var god. Humøret var på topp. Følelsen av å være på mesterskap trigget meg veldig denne gangen. Resultatene har vært veldig varierende denne sesongen, men når det gjelder og de siste forberedelsene skal gjøres. Da er rutine viktig. Bruke energi på det som er viktig og gjør meg bedre og gi litt f i alt annet. Nok en gang klarer jeg det. Og derfor tar jeg med min 4 mesterskapsmedalje hjem til Norge. Etter noen rolige dager, så starter igjen veien mot ett nytt mesterskap. VM i oktober. Der skal jeg være forberedt og klar til ny krig.

Enn så lenge befinner jeg meg i treningsrommet 😉

Hilsen Stig-Andre


%;