post

ESSVE har ordet!

Kategori

Uncategorized

Sist endret: 6 mars 2020


Et intervju med Anders Slemdal på ESSVE.

Hvordan er det å være Thauglands leverandør?

ESSVE’s festemateriell har vært i Thauglands butikkhyller siden 1989. Det første året kjøpte Thaugland varer fra oss for snevre 100 000 kr. I dag er ESSVE butikkens desidert største leverandør. Å være leverandør for Thaugland gir et kvalitetsstempel i markedet. Både vi i ESSVE og Thaugland jobber sammen for å hjelpe proffkunden på raskeste og beste måte.  

«Å være leverandør for Thaugland gir et kvalitetsstempel i markedet«

Anders Slemdal, Key Account Manager – ESSVE

Thaugland har dyktige og kompetente folk i alle ledd og i hele åpningstiden. Vi jobber tett sammen for å lære opp de ansatte på Thaugland, slik at de er rustet for yte den beste servicen og kunnskapen på våre produkter.Det er gøy å jobbe sammen med Thaugland, fordi de har rask beslutningsevne og det går raskt å få inn nyheter eller teste varer i markedet. På Thaugland får du alt på et sted. Du som kunde vil oppleve at du kan få en god totalpakke til din byggeprosess, med gode materialer og riktige festemidler til din jobb!  

Thaugland blir en komplett leverandør som sammen med ESSVE kan levere alt proffen trenger. Robert Ekeberg fra Eksakt bygg AS har vært en ambassadør for oss i mange år.

Thauglands bilde av ESSVE

Et gammelt og godt samarbeid som bare blir bedre og bedre med tiden.Vi er trygge på at ESSVE leverer den kvaliteten både vi og våre kunder forventer. God relasjon til de som jobber i ESSVE, enten de jobber i salg, marked eller på teknisk. Jevnlig kursing av våre ansatte både i butikk og hos ESSVE’s hovedkontor. ESSVE kan også bistå med prøvetrekning på byggeplass og teknisk dokumentasjon.  %;