fbpx

Kampanje Isola Membra

40% på Isola Membra våtromssystem i hele November!

Gjør jobben enkel og sikker med Isola Membra

Isola MEMBRA® er det eneste selvklebende membransystemet i det norske markedet. Med integrert lim og patentert omlegg gjør det jobben effektiv, enklere og mer brukervennlig enn tidligere systemer. MEMBRA® gir deg en jevntykk membran som er både vanntett og damptett, og best av alt så slipper du tørketiden og du kan begynne flisleggingen umiddelbart.

5 grunner til å velge Isola MEMBRA®

1. Selvklebende
Med MEMBRA® får du et selvklebende system som gjør at du slipper smøremembran og lim. Her får du en fiks ferdig membran til å montere på både vegger og gulv.

2. Tidsbesparende
Med selvklebende produkter fjernes også tørketiden. Det betyr at du kan starte flisleggingen umiddelbart etter at MEMBRA®-systemet er montert.

3. Brukervennlig
Når du bruker selvklebende produkter unngår du søl fra flytende materialer. Membranduken er enkel å tilpasse og gir deg minimalt med svinn.

4. Sikkert
MEMBRA®-våtromsystem gir deg alltid en jevntykk membran og gir deg trygghet om at hele våtromsonen blir både vanntett og damptett.

5. Komplett system
MEMBRA® er et komplett våtromsystem som består av selvklebende membranduk, mansjetter, hjørnemansjetter, forseglingsbånd for hjørner og avslutninger. I tillegg finnes det en hurtigtørkende heftprimer på sprayboks.

Du finner alle kampanjeproduktene her: Månedens tilbud November