post

Skisamling på Nordseter januar 2018

Kategori

Uncategorized

Sist endret: 1 februar 2018


Landslaget i padling var i to uker i januar på treningsleir på Nordseter ved Lillehammer. På denne tiden av året er det dårlige padleforhold på Nordseter, og kajakker ble byttet ut til fordel for langrennski. Det er godt med en pause fra all padlingen og deilig å kunne fokusere kun på langrenn for en periode. Tore Berger og resten av gullfireren gikk også mye på ski da de var på topp, og viste for oss som kom etterpå at langrenn er en viktig vinteraktivitet dersom du ønsker å bli padler i verdenstoppen. 

Stor treningsmengde kombinert med solide bakkedrag økter var hovedinnholdet på samlingen. Det ble også løftet vekter to-tre ganger hver uke. Styrketrening ble gjennomført i Håkonshallen i Lillehammer. De ivrigste utøverne fikk gjennomført over 50t trening på to uker. I løpet av de to ukene ble det også gjennomført fem bakkedragsøkter, så det var mange trøtte kropper og hoder når samlingen var over.

For å klare å gjennomføre så mye trening med kvalitet var det tatt noen grep i forhold til skisamlingen 2017. I år fikk alle servert lunsj og middag, samt at vi bodde litt færre i hver leilighet for å unngå sykdom. Ingen ble syke og alle gjennomførte samlingen med god kvalitet. Vi i støtteapparatet er meget godt fornøyd med samlingen.

I februar venter enda mer langrennstrening, men nå kombinert med fem til seks padlemaskinøkter og forhåpentligvis noen padleturer i Oslofjorden mot slutten av februar. 1 mars reiser landslaggruppen til vårsamling i Portugal i 14 dager.%;