gulvguide

Terrasseguiden

Her kan du la deg inspirere av vårt utvalg av terrassebord, se hvordan du kan montere terrassen din og hvor glatt du kan få gulvet ditt levert.

gulvguide
parkett_galleri

Accoya Terrasse

Accoya er et modifisert og svært miljøvennlig trevirke med hele 50 års råtegaranti ved bruk over jord eller vann. Uovertruffen stabilitet gjør at terrassen forblir stabil år etter år. Accoya-trevirkets revolusjonerende egenskaper og patenterte teknologi gjør at du kan la barna leke på terrassen fra årets første solskinnsdag – uten å måtte tenke på beising eller irritere deg over terrassebord som har slått seg. Med Accoya terrasse kan du nyte livet til det fulle på terrassen, fremfor å bruke våren til kjedelig vedlikehold. Kun vask er det som trengs. Accoya er både FSC-sertifisert, PEFC-sertifisert og svanemerket.

Nettbutikk

Informasjon

Svanenmerkt
parkett_galleri

Fiberon Kompositt

Fiberon er et slitesterkt og vedlikeholdsfritt terrassegulv av komposittmateriale. Det er produsert etter strenge amerikanske standarder og består av 94% resirkulerte materialer, 50% plast og 50% trefiber. Bordene krever ikke å beises, oljes eller males – kun vanlig vask og rengjøring ved behov.

Nettbutikk

Informasjon

parkett_galleri

Kebony

Kebony er et slitesterkt og bærekraftig trevirke med samme utseende og egenskaper som tropisk tre. Kebony treverk krever ikke vedlikehold, kun vanlig rengjøring og har derfor lave levetidskostnader. Etterhvert som Kebony blir eksponert for sol og regn, utvikler treverket en sølvgrå patina. Treet beholder likevel sine øvrige egenskaper. Den opprinnelige fargen kan bevares ved bruk av UV-beskyttende oljer.

Nettbutikk

Informasjon

Svanenmerkt
parkett_galleri

Varmebehandlet

Termofuru og Termoask fra Moelven er tverrstabile terrassebord som etter varmebehandlingen ikke fliser eller sprekker. Produktene trenger kun årlig vask ikke olje. Termofuru monteres skjult med Essve verktøy, og Termoask monteres skjult med egne klips. Overflaten blir rask sølvgrå uten behandling.

Nettbutikk

Informasjon

parkett_galleri

MøreRoyal®

Et MøreRoyal®-behandlet trevirke blir gjennom impregnering og koking i olje gitt en rekke unike egenskaper som er ideelle i både proff- og privatmarkedet. MøreRoyal® er formstabile materialer med minimalt med vridning, krymping, svelling, sprekking og flising. Etter denne dobbeltbehandlingen vil treverket fremdeles inneha den nordiske furua sine egenskaper, og transparente farger gjør trestrukturen synlig og gir en levende overflate. MøreRoyal® terrassebord leveres i fargene brun, grå og natur, hvor natur vil få en naturlig, værgrå farge over tid. Materialene krever lite og enkelt vedlikehold og er ekstremt råtebestandige. I MøreRoyal®-prosessen blir materialene behandlet på alle sider, slik at treets egenskaper bevares uansett ytre påvirkning. MøreRoyal® er vurdert til å ha en svært god miljøprofil basert på bransjestandarden ECO-product. PEFC-sertifikat dokumenterer bruk av bærekraftig råstoff og materialene innehar miljødeklarasjonen EPD. MøreRoyal® er dermed noe av det mest miljøvennlige du kan velge på din terrasse.

Nettbutikk

Informasjon

Svanenmerkt
parkett_galleri

Impregnert

Trykkimpregnerte terrassebord er et rimelig alternativ. Impregneringen bidrar til at terrassebordet blir beskyttet mot råte- og insektangrep. Bordene har betydelig økt holdbarhet i forhold til ubehandlet tre. Dette gjør det velegnet til bruk der holdbarheten er ekstra viktig. CU impregnering har holdbarhetsklasse 1 (mot sopp og råte) som er den beste klassen!

Nettbutikk

Informasjon

Svanenmerkt
parkett_galleri

Megawood Trekompositt

Megawood trekompositt- Megawood er et lekkert terrassegulv helt i toppsjiktet, og med en ripemotstandig overflate. Megawood består av hele 75% trefiber slik at det både føles og ser mer ut som tre. Tyskproduserte Megawood er ideelt til terrasser, balkonger, brygger, bryggeskjørt, bassengkant m.m. Høykvalitets terrassebord av trekompositt; hele 75% PEFC-sertifisert trefiber Miljøvennlig og uten PVC Ingen flising eller oppsprekking Tåler å stå i saltvann Gjennomfarget og massivt** Kun vask 21 mm kan monteres på cc 600

Informasjon

Svanenmerkt

VELG RIKTIG TERRASSESKRUE

essve

GOD – CORRSEAL

skruv

 • I innlandsklima
 • Til mindre terrasser
 • Til trykkimpregnert virke

BEDRE – RUSTFRI A2

skruv

 • I miljøer med moderat saltinnhold
 • Trapper og rekkverk

BEST – RUSTFRI A4

skruv

 • Ved kysten
 • På fjellet
 • I aggressive miljøer
 • Til eksklusive tresorter

For lengst levetid på terrassen, anbefales syrefaste skruer!

ALLER BEST
SKJULT MONTERING

essve-skruv

Med HDS – Hidden Decking System, monteres terrasseskruen på siden av bordet, slik at monteringen skjules. Terrassen føles ekstra luksuriøs og ren, noe det er vanskelig å få til med tradisjonelle terrasseskruer. Når det ikke finnes noen synlige skruehoder blir terrassen dessuten fri for sprekker og fliser. HDS er et komplett system bestående av monteringsverktøy, terrasseskruer og bits.

essve-skruv

NYHET!

ESSDECK MAX – beste skruen for
toppskrudd montering!

 • Pen finish uten fliser

  
Lite hode med riller under gir en pen sluttfinish uten flising.
 • Skru nær kanten uten sprekker

  
Spissen har fresespor som reduserer risikoen for sprekker i terrassebordet.
 • Kuvede bord skrus enklere på plass

  
Tykkelsen på skruen og ulik gjengestigning gir økt klemkraft. Forenkler montering av kuvede terrassebord.
 • Oppgradert stålkvalitet


  ESSDECK Max har samme stålkvalitet som våre konstruksjonsskruer. Det betyr at den tåler terrassebordets bevegelser godt.

Slik bygger du terrasse med toppskrudd montasje

Her får du tips og råd til hvordan du skal bygge en terrasse med tradisjonell toppskrudd montering.

Beregning av skruer

Virkets bredde
Bjelke- /stenderavstand
Antall skruer/m2
21×095 mm
c/c 40
58 stk
28×120 mm
c/c 60
32 stk
28×145 mm
c/c 60
27 stk
essguide

ESSGUIDE gir deg råd og veiledning til terrasseprosjektet. Les mer

VAREHUS & TRANSPORT

https://thaugland.no/wp-content/uploads/2020/10/banner_transport-1-scaled.jpg transport
store

Storo

MANDAG - FREDAG

06.00 - 17.00

Vitaminveien 5, 0485 Oslo

Telefon: 23 39 36 00

Klikk her for veibeskrivelse

store

Abildsø

MANDAG - FREDAG

06.00 - 17.00

Enebakkveien 292, 1188 Oslo

Telefon: 23 39 36 00

Klikk her for veibeskrivelse

store

Vækerø

MANDAG - FREDAG

06.00 - 17.00

Drammensveien 200, 0277 Oslo

Telefon: 23 39 36 00

Klikk her for veibeskrivelse

RIMELIG, RASK OG

PRESIS TRANSPORT

Vi har kjøretøy som dekker ulike behov - lastebiler og bl.a. kranbil med 30 meter lang arm! Har du andre behov? Vi hjelper gjerne til med alternativ transport.

Sjekk fraktpris her

loader gif
lastebil lastebil
bg
%;