Hjem / Gulvkampanje uke 6-7 2024
Gulvkampanje

Vi fortsetter gulvkampanjen
med enda lavere priser

Gulvkampanjen fortsetter med enda lavere priser

Thauglands gulvkampanje uke 6 til 7.

Thauglands gulvkampanje
uke 6 til 7.

Parkettgulv

Laminatgulv

Gulvtrender 2024

Skal du legge nytt gulv?

Gulvguiden

Gulv i herdet tre

Gulv i heltre

Tilbehør

Bli inspirert


Det er flere spørsmål som dukker opp når man skal investere i et nytt gulv. Hvordan kan jeg velge det rette gulvet for stuen min? I den følgende guiden gir vi deg en grundig oversikt over de forskjellige typer gulvbelegg.

De siste trendene

Hjemmekos er en nøkkelkomponent når vi skal oppsummere trendene innen gulv for 2024. Årets gulvtrender avslører økt oppmerksomhet blant individer som utfører oppussingsprosjekter og søker en helhetlig og koselig atmosfære i hjemmet sitt. Nedenfor er de gulvalternativene som eksperter ville anbefalt nå.

Om Thaugland

Thaugland AS er en norsk, familiedrevet bedrift som ble etablert 10. mars 1913. Vi er en handelsbedrift som selger trelast, byggevarer og verktøy til proffmarkedet. I 5 generasjoner har Thaugland vært et heleid familieselskap. Dette gjør oss til en positiv, litt annerledes bedrift – med et spesielt nært forhold til vår egen bransje, våre samarbeidspartnere, kunder og ansatte. Vi i Thaugland jobber hele tiden målrettet for å tilfredsstille proffenes tøffe krav. Fornøyde kunder er vårt hovedfokus. Alle våre ansatte har derfor høy fagkunnskap og liker å yte den beste kundeservicen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Det vil du tjene på!

Eksklusive tilbud rett i innboksen
Månedens tilbud
Produktnyheter
Fagrelatert informasjon
06:00 – 17:00
23 39 36 00
post@thaugland.no
Handlekurv

Innlogging