Hjem / Våre leverandører

Kvalitetsprodukter fra anerkjente leverandører

Kvalitetsprodukter fra anerkjente leverandører

Våre leverandører

Velkommen til vårt utvalg av kvalitetsprodukter fra anerkjente leverandører.

Arbor

Er landets første sponplateprodusent og leverer kvalitetsplater av spon til gulv, vegger og tak, samt plater til møbelindustri og konstruksjonsformål. Platene er CE-merket og PEFC-sertifiserte. Gulv og veggprodukter fra Arbor er svanemerket, som garanterer et miljøvennlig produkt.

BerryAlloc

BerryAlloc har et stort utvalg av laminatgulv, vinylgulv, parkettgulv og veggpaneler. Produktserien har livstidsgaranti og oppfyller gjeldende estetiske og tekniske krav: kvalitet, varierte utførelser, holdbarhet, levetid og enkel montering.

Combiwood

Combiwood er leverandør av bærekraftige interiørprodukter i tre til alle typer prosjekter. De er markedsledende på listverk og utforinger, samt spileprodukter, panel, karmprodukter og hobbyplater.

ESAS AS

ESAS Eidskog Stangeskovene AS produserer trelast av gran. De har eget sagbruk og høvleri på Skotterud som produserer skurlast for videreforedling. Høvelproduksjon består av innvendig panel, utvendig kledning og justert bygningslast.

FEIN

FEIN har i over 150 år vært en av verdens ledende produsenter av elektroverktøy. En av årsakene til det er at FEIN alltid følger sine egne strenge krav når det gjelder å utvikle slitesterke elektroverktøy.

Fritzøe Engros

Fritzøe Engros fører i dag Norges bredeste utvalg trebaserte plateprodukter, heltregulv, terrasse og kvalitetstrelast, og betjener to markeder; forhandlermarkedet på den ene siden og industri på den andre.

Hey’di

Startet sin virksomhet i 1968 og leverer et stort produktspekter som omfatter blant annet vanntett overflatebehandling, sementbasert dekorpuss, sparkel- og avrettingsmasser, flislim og fugemasser, membransystemer, støpemasser og en rekke spesialprodukter.

Hunton

Hunton er en av Nordens ledende produsenter av byggematerialer basert på tre og trefiber. Byggematerialene kan enkelt settes sammen i systemer for vegg, gulv og tak som gjør det enkelt å bygge fremtidsrettet og solid.

ITW Construction Products AS

ITW er en av Norges ledende leverandører på innfestingsprodukter til byggevarebransjen. Sortimentet dekker alle typer festeoppgaver i tre, betong, stål og gips og fører bl.a. merkevarene Paslode og Adjufix.

Jackon

Jackon er en av Europas ledende produsenter av isolasjon, byggesystemer, samt spesialprodukter og emballasje i ekspandert (EPS) og ekstrudert (XPS) polystyren og EPP (ekspandert polypropylen) til byggebransjen og annen industri.

Kährs

Kährs har jobbet med tre i over 160 år og er i dag en av de eldste og mest innovative produsenter av tregulv i verden. Sortimentet består av et bredt spekter av vakre parkettgulv og vinylgulv i solid håndverk i høy kvalitet – samt smarte gulvtilbehør.

Kebony

Kebony er det ledende, globale tremerket som produserer treprodukter av overlegen kvalitet som er miljøvennlig og bærekraftig. Kebony sine produkter har fått flere utmerkelser og er både Svanemerket og FSC®-sertifisert. I vårt sortiment finner du terrassebord, bryggedekke, lekter, rekker og kledning fra Kebony.

Larvik Impregneringskompani

Larvik Impregneringskompani er en ledende leverandør av impregnert og overflatebehandlet trelast. Sortiment består bl.a. av terrassebort, altanrekker, kledning, konstruksjonsvirke, lekter, stolper, rupanel, høvellast, royal og Larviktaket.

Litex

Litex produserer markedets ledende membranplate til bad og våtrom. Produktutvalget består av våtromsmembran og membranduk som sammen utgjør systemene; Proffsystem og Membranduksystem. I tillegg smarte tilbehør som gjør jobben til en lek.

Luna Group

Luna tilbyr markedets bredeste sortiment av verktøy og forbruksmateriell for profesjonelle brukere innen industri og bygg. Som link mellom leverandør og forhandler leverer Luna Group over 100.000 produkter fra 500 sterke varemerker. Eksempelvis: Abus, Anza, Elko, Exotek, Flexit, Harden, Hultafors, Grunda, Mareld, Rapid, Teng Tools, Tesa, Trioving, Viking Arm, Zekler og egne varemerker Luna og LunaTools.

Makita

Makita tilbyr verktøy og tilbehør av høy kvalitet som hjelper deg med dine oppgaver og gjør arbeidet morsomt og enkelt. Makita leverer et bredt spekter av verktøy tilpasset proffens høye krav. Eksempelvis: kapp- og gjærsag, sirkelsag, båndsliper, løvblåser, overfres, kjøleboks, vinkelsliper, radio med DAB+, lasermålere, drill, bormaskin, spikerpistol og mye mer.

Moelven

Moelven er en ledende leverandører av trebaserte byggprodukter som eksempelvis limtre bærebjelke, stolper, lekter, rekker, vannbrett og terrassebord i både impregnert, varmebehandlet og ubehandlet tre.

MøreRoyal-Talgøs

Hovedproduktet deres er trelast og merkevaren MøreRoyal. Med hovedvekt på terrasse og kledning samt ferdige elementer leveres det trelast for ca. 500 mill årlig (2019) til norske byggevarebutikker og øvrige bransjer innen bygg. Andre produktgrupper er kledning og fasade, terrasse og dekke, lekter, tretak, konstruksjon og stolper, olje og etterbehandling.

Natre vinduer

Natre produserer trevinduer, balkongdører og heve-/skyvedører. Både med og uten utvendig aluminiumskledning som sikrer deg mot vær og vind og sørger for minimalt med vedlikehold. Natre er i dag den største produsenten av kvalitetsvinduer til norske hjem via byggevarehandelen.

Norgips Norge AS

Norgips produserer og selger gipsplater og stålprofiler, og er en av de ledende leverandørene i det norske og svenske markedet. Norgips leverer komplette løsninger med gipsplater, stålprofiler, inspeksjonsluker, puss, sparkel, skruer, verktøy og annet tilbehør.

Osmo

har et stort utvalg av interiør- og eksteriørprodukter som er basert på naturlige planteoljer og vokser. Osmo leverer hardvoksoljer, oljevoks, oljebeis, dekorvoks, gulvsparkel, pleiemiddel, trefornyer, rengjøringsprodukter og annet tilbehør til tre og maling.

Rockwool

Rockwool er verdens ledende leverandør av produkter og løsninger basert på steinull. Det primære formål med ROCKWOOL isolasjonsprodukter er å isolere mot varme, kulde, brann og lyd. Produkter i sortiment er isolasjonsplater, markplater, lydplater, stålstenderplater, trinnlydplater, vintermatter m.m.

Skydda

Skydda er en ledende leverandører av HMS-løsninger og personlig verneutstyr i Nord-Europa. Deres visjon er nulltoleranse for arbeidsulykker og de tilbyr et stort spekter av verneutstyr som hodevern, hørselsvern, øyevern, åndedrettsvern, vernesko, hansker, arbeidsklær, fallsikringsprodukter, førstehjelp og mye mer.

Snickers workwear

Snickers Workwear tilbyr innovative, tekniske arbeidsklær med kompromissløs sikkerhet og komfort til dagens arbeidsmenn- og kvinner, som ønsker de mest slitesterke og stilbevisste løsningene som finnes.

Swedoor

Sweedor – JELD WEN selger produkter under merkenavnene Swedoor® og Dooria®. Vårt produktsortiment inkluderer blant annet innerdører, ytterdører, skyvedører, støyreduserende dører, sikkerhetsdører, energivennlige dører, ståldører og spesialtilpassede dører.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Det vil du tjene på!

Eksklusive tilbud rett i innboksen
Månedens tilbud
Produktnyheter
Fagrelatert informasjon
06:00 – 17:00
23 39 36 00
post@thaugland.no
Handlekurv

Innlogging