Hjem / Inspirasjon

Inspirasjon

Spørsmålene er mange når det gjelder snekkerarbeid i ditt eget hus. Vi har samlet tips, inspirasjon og informasjon om dine husprosjekter.

Om Thauglands guider

Å skape drømmeboligen er en reise fylt med valg og muligheter. Vår ambisjon er å være din guide gjennom hvert trinn i byggeprosjektet ditt, stort som smått. Med en lidenskap for håndverk og øye for detaljer tilbyr vi her hos Thaugland en kilde til inspirasjon og kunnskap for de av dere som ønsker å forvandle hjemmet ditt med egne hender.

I vår «Terrasseguide» finner du alt du trenger for å skape et utemiljø som ikke bare er vakkert å se på, men også slitesterkt og funksjonelt. Vi veileder deg gjennom materialvalg, designaspekter og vedlikeholdstips slik at terrassen din kan bli en naturlig forlengelse av hjemmet ditt.

«Gulvguiden» er for deg som ønsker et solid fundament å stå på. Enten du foretrekker klassisk tre, moderne laminerte overflater eller noe midt i mellom, hjelper vi deg med å velge riktig materiale og stil til hjemmet ditt.

Når det kommer til de finere detaljene har vi «Listverkguiden». En guide som hjelper deg med å velge lister som utfyller hjemmet ditt og fremhever dets karakter. Vi gir deg tips om hvordan du måler, skjærer og monterer listverk som en ekte fagmann.

“Plateguiden” gir en grundig titt på ulike typer treplater og hvordan de kan brukes til å realisere mer komplekse byggeprosjekter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Det vil du tjene på!

Eksklusive tilbud rett i innboksen
Månedens tilbud
Produktnyheter
Fagrelatert informasjon
06:00 – 17:00
23 39 36 00
post@thaugland.no
Handlekurv

Innlogging