Hjem / Inspirasjon / Gulvguiden

Gulvguiden

Spørsmålene er mange når man skal kjøpe et nytt gulv. Hvilket gulv passer i stuen min? I gulvguiden nedenfor gir vi deg en gjennomgang av de ulike gulvtypene.

Parkettgulv

Ekte tre har evnen til å formidle en veldig naturlig følelse; den har en varm utstråling og er fin å gå på. Her får du valuta for pengene! Et parkettgulv som er slitt kan friskes opp med sliping, mens for eksempel laminat ikke kan slipes. Parkett er nå blitt så lett å legge at de fleste klarer dette på egen hånd.

Informasjon

Kataloger
Montering
Leverandørens utvalg

Laminatgulv

Laminat er et gulv bestående av flere forskjellige materialer presset sammen. Det aktuelle gulvet passer godt i hjem der det er mye slitasje – for barnefamilier er for eksempel laminatgulv et godt valg. I tillegg tåler det fukt og er veldig bra for lydisolering.

Informasjon

Kataloger
Inspirasjon
Leverandørens utvalg

Heltregulv

Massive tregulv er en ren nytelse. Kvaliteten synes, høres og føles; de vakre tegningene og de vekslende nyansene, treets naturlige lyddemping og den varme, herlige følelsen under bena når du går over gulvet. Dette er kvaliteter du bare finner i et massivt, ekte tregulv.

Informasjon

Katalog
Montering
Leverandørens utvalg

Herdet tregulv

Herdet tre er et tregulv hvor edelveden er herdet. Dette gir tregulvet svært gode mekaniske egenskaper. Herdestoffet omslutter fibrene og styrker evnen til å motstå slagmerker etter fallende gjenstander.

Når man i tillegg erstatter det tradisjonelle kjernematerialet med en impregnert HDF, tåler herdet tre vannsøl bedre enn tregulv med oppsatt furuved i kjernen.

Herdet tre med børstet overflate gir en riktig trefølelse for foten og føles lun å gå på.

Ønsker man et tregulv som «tåler et slag» og/eller brede og lange planker, er herdet tre et utmerket alternativ.

Informasjon

Katalog
Leverandørens nettside
EcoWood

Les flere av våre guider

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Det vil du tjene på!

Eksklusive tilbud rett i innboksen
Månedens tilbud
Produktnyheter
Fagrelatert informasjon
06:00 – 17:00
23 39 36 00
post@thaugland.no
Handlekurv

Innlogging