Hjem / Våre tjenester

Våre tjenester

Thaugland AS tilbyr en rekke tjenester og kvalitetsprodukter for både profesjonelle bedrifter og hjemmefikseren. Vi har spesialisert oss på å tilby gunstige bedriftsavtaler for både små og store bedrifter innen proffmarkedet. Vi trykker også bedriftsprofilering på arbeidsklær, noe som vil hjelpe deg med å markedsføre din bedrift på en effektiv måte.

Vi er stolte av å kunne tilby fleksible fraktalternativer som eksempelvis kranbil til byggeplass og ekspresslevering samme dag. Dette gir deg muligheten til å få levert produktene dine raskt og effektivt, slik at du kan fortsette å holde driften i gang uten forsinkelser.

I tillegg kan du bestille skreddersydde bygningsplater som kan tilpasses og kappes etter dine spesifikke mål. Dette gjør det enklere for deg å få akkurat det du trenger til prosjektet ditt, uten å måtte bekymre deg for unødvendige materialer eller avfall.

For å gjøre det enda enklere for deg, tilbyr vi også gratis tilhengerutleie og gratis containerutleie til våre handlende kunder. Dette vil bidra til å redusere kostnadene dine og gjøre prosessen med å frakte og transportere varer og avfall mer effektiv.

Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om hvordan Thaugland AS kan hjelpe deg med å forbedre din bedriftsprofilering, fraktalternativer og skreddersydde materialer. Vårt erfarne team står alltid klar til å hjelpe deg med å finne de beste løsningene for dine behov.

Les mer om våre bedriftsavtaler her
Les mer om våre bedriftsavtaler
Bedriftsprofilering av arbeidstøy
Vi hjelper deg med bedriftsprofilering
Fleksible fraktalternativer
VI tilbyr fleksibel frakt tilpasset ditt behov
Platekapp på mål. Spesialtilpassede plater.
Hos oss kan du få spesialtilpassede plater
Gratis tilhengerutleie
Gratis tilhengerutleie til handlende kunder
Gratis containerutleie
Gratis containerutleie til kontokunder

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Det vil du tjene på!

Eksklusive tilbud rett i innboksen
Månedens tilbud
Produktnyheter
Fagrelatert informasjon
06:00 – 17:00
23 39 36 00
post@thaugland.no
Handlekurv

Innlogging