Hjem / Ledige stillinger

Ledige stillinger

Vil du jobbe med oss i Thaugland gjengen?

Suksessoppskriften og ressursene til Thaugland er de ansatte. Hver dag jobber vi for å skape gode handleopplevelser for våre kunder. Thaugland har fokus på at alle ansatte skal trives og føle seg trygge. Vi har fokus på kompetanse og vi skal prioritere og utvikle den beste kompetansen i markedet gjennom både ekstern og intern utvikling.

Hos oss er menneskene i sentrum – både medarbeidere og kunder, og dette gjenspeiles i våre arbeidsprinsipper. Thaugland har som fokus og kunne forenkle hverdagen til våre kunder. Og at vi i sammen skal skape gode og sterke relasjoner til våre kunder. Og at våre kunder skal kunne gis best mulig forutsetninger for å lykkes i sitt arbeide.

Thaugland som arbeidsplass
I Thaugland har du også mange arbeidsmuligheter. Vi er en mellomstor bedrift og hos oss jobber både selgere, ledere, logistikkmedarbeidere, administrativt personell og deltidshjelper. Disse stillingene gjør at vi trenger bred kompetanse og mennesker med forskjellig typer erfaring.

Ledige stillinger
Vi har ingen ledige stillinger akkurat nå. Men send oss gjerne en søknad hvis du ønsker å bli en del av Thaugland-gjengen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Det vil du tjene på!

Eksklusive tilbud rett i innboksen
Månedens tilbud
Produktnyheter
Fagrelatert informasjon
06:00 – 17:00
23 39 36 00
post@thaugland.no
Handlekurv

Innlogging