Hjem / Om oss

Proffenes valg i over 110 år!

Proffenes valg i over 110 år!

Thaugland AS er en norsk, familiedrevet bedrift som ble etablert 10. mars 1913. Vi er en handelsbedrift som selger trelast, byggevarer og verktøy til proffmarkedet. I 5 generasjoner har Thaugland vært et heleid familieselskap og proffenes valg i over 100 år! Dette gjør oss til en positiv, litt annerledes bedrift – med et spesielt nært forhold til vår egen bransje, våre samarbeidspartnere, kunder og ansatte.

En svart-hvit fotomontasje som viser to historiske bilder. Til venstre står en mann i dress utenfor en gammel bygning med falmet tekst, Thaugland Trelast, som tyder på firmaets opprinnelse. Til høyre ser vi en annen mann i dress som arbeider med trelast og verktøy på et skrivebord, som representerer firmaets lange historie som proffenes valg i over 100 år.

Vår unike historie startet allerede i 1913

Vi i Thaugland jobber hele tiden målrettet for å tilfredsstille proffenes tøffe krav. Fornøyde kunder er vårt hovedfokus. Alle våre ansatte har derfor høy fagkunnskap og liker å yte den beste kundeservicen.

Våre butikker/varehus
Thaugland har tre butikker som ligger på Storo, Vækerø og Abildsø. I tillegg har i et kjørelager på Bjørndal. Våre butikker ligger strategisk plassert, slik at vi dekker hele Oslo området. Vi åpner tidlig om morgenen, kl. 06:00 alle hverdager, slik at våre kunder skal ha mulighet til å få tak i varer før deres arbeidsdagen starter.

Tjenester og kundeservice
Thaugland har vært «proffenes valg i over 100 år». Dette er et positivt resultat som følge av at vi alltid har hatt fokus på kompetanse, service, kvalitet og fleksibilitet. Denne posisjonen ønsker vi å forsterke og bygge videre på.

Vår miljøstrategi
Thaugland skal være innovative og ledende i sin bransje ved å ta i bruk teknologi som fremmer miljøvern. Vi skal både overholde lovbestemte krav, og møte samfunnets forventninger til et lavest mulig miljøavtrykk. Ledelsen skal gjennomføre en kontinuerlig forbedring av bedriftens miljøprestasjon og forebygge mulig forurensning. Vår miljøstrategi skal formidles bredt – til ansatte, eiere, samarbeidspartnere og samfunnet. Gjennom prosedyrer, instrukser og sjekklister skal det sikres at vi tar hensyn til miljøet. Alle prosjekter skal ha en tilpasset plan som gjenspeiler vår miljøstrategi. Vårt miljøavtrykk skal også kartlegges på tvers av vår virksomhet og inngå i våre årlige rapporter. Vi skal være en pådriver for å ivareta miljøet.

Et smilende barn omfavner et tre, illustrerende Thaugland AS sitt engasjement for bærekraft og natur som har gjort dem til proffenes valg i over 100 år.
Resertifisert som Miljøfyrtårn april 2021.

Aktiv innsats for miljøet og den neste generasjonen

Våre leverandører
Kontakt oss
Likestillingsredegjørelse
Miljøstrategi
Strategipresentasjon
Personvernærklæring
Åpenhetsloven
Salgs- og leveringsbetingelser
Bedriftsavtaler
Våre tjenester

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Det vil du tjene på!

Eksklusive tilbud rett i innboksen
Månedens tilbud
Produktnyheter
Fagrelatert informasjon
06:00 – 17:00
23 39 36 00
post@thaugland.no
Handlekurv

Innlogging