Hjem / Alle produkter / Byggevarer / Bygningsplater / Kryssfiner / FRITZØE 15MM KRYSSFINER POPPEL FINERT 244X122 BJØRK B/BB

FRITZØE 15MM KRYSSFINER POPPEL FINERT 244X122 BJØRK B/BB

kr 3 338/ Plate

NOBB nr.: 60053598 Varenummer: 60053598 Kategori: Enhet: PlateMerke: Fritzøe Engros
Bestillingsvare

Ubehandlet kryssfiner med kjerne av bjørk eller annet løvtre, belagt med 0,5 mm ytterfiner i ulike treslag. Platene gjør seg utmerket til innredninger, vegger, møbler og gjenstander som skal ha en ekte treoverflate. Fiberretningen er langsgående og platene har en A- og en B- side.

Info om kapping
Vær oppmerksom på at du alltid oppgir eventuell fiberretning som første mål (lengde).
Vi har ikke mulighet til å ta retur av spesialkappede plater! Trenger du hjelp med kappeprosjekt kan du kontakte ordreavdelingen vår.

Platene fra leverandør leveres i format 122 X 244 CM industriformat. Dette fordi platene er beregnet for å renkappe alle sidene ned til format 120X240 CM. Grunnen til størrelsen de leveres i, er for å kutte bort eventuelle ujevnheter og eventuelle håndteringsskader fra fabrikk. Hvis du estimerer å bruke platen i full utnyttelse av sin hele størrelse, så kan det forekomme stygge, ujevne, deformerte og skadde kanter og sider. Våre platesager tar bort ca 4 MM på sagbladet per kutt. Dette må bli tatt med i beregningen på hvordan platebitene går opp i platens renkappede format på 120X240 CM. Når vi kapper vil det bli noe flising. Dette er et problem spesielt med de finerbelagte platene når de kappes på tvers av fiberretningen. Du må være obs på at dette vil tilkomme om vi kapper finerbelagte plater. Det smaleste vi kan kappe er 4 CM brede biter.

Kryssfiner poppel finert bjørk, 15mm

  • checkmarkMeget pen overflatekvalitet i B/BB
  • checkmarkEgner seg til overflatebehandling
  • checkmarkPlatene har skarpkant
  • checkmarkFormstabile
  • checkmarkTil innendørs bruk
Ubehandlet kryssfiner med kjerne av poppel belagt med ytterfiner av bjørk. Platene gjør seg utmerket til innredninger, vegger, møbler og gjenstander som skal ha en ekte treoverflate. Fiberretningen er langsgående og platene har en meget pen forside egnet til synlig interiør.
Vekt 28,27 kg
Dimensjoner 2,44 × 1,22 × 0,015 m
Merke

Fritzøe Engros AS

Merke

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “FRITZØE 15MM KRYSSFINER POPPEL FINERT 244X122 BJØRK B/BB”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Det vil du tjene på!

Eksklusive tilbud rett i innboksen
Månedens tilbud
Produktnyheter
Fagrelatert informasjon
06:00 – 17:00
23 39 36 00
post@thaugland.no
Handlekurv

Innlogging