fbpx
gulvguide

Gulvguiden

Har du bestemt deg for å legge nytt gulv? Det kan være vanskelig å velge hvilket gulv du skal legge – hos oss på Thaugland finner du mange forskjellige gulv i ulike materialer.

Vi har alt fra heltre gulv, til parkett, laminat, vinyl og herdet tre – du velger det du synes føles best og ser finest ut. Vi gir deg en gjennomgang av de ulike gulvtypene.

gulvguide
parkett_galleri

Parkett

Ekte tre har evnen til å formidle en veldig naturlig følelse; den har en varm utstråling og er fin å gå på. Her får du valuta for pengene! Et parkettgulv som er slitt kan friskes opp med sliping, mens for eksempel laminat ikke kan slipes. Parkett er nå blitt så lett å legge at de fleste klarer dette på egen hånd.

Se parkett i vår nettbutikk

Informasjon

parkett_galleri

Laminat

Laminat er et gulv bestående av flere forskjellige materialer presset sammen. Det aktuelle gulvet passer godt i hjem der det er mye slitasje – for barnefamilier er for eksempel laminatgulv et godt valg. I tillegg tåler det fukt og er veldig bra for lydisolering.

Se laminat i vår nettbutikk

Informasjon

parkett_galleri

Heltre

Massive tregulv er en ren nytelse. Kvaliteten synes, høres og føles; de vakre tegningene og de vekslende nyansene, treets naturlige lyddemping og den varme, herlige følelsen under bena når du går over gulvet. Dette er kvaliteter du bare finner i et massivt, ekte tregulv.

Se heltregulv i vår nettbutikk

Informasjon

parkett_galleri

Herdet tre

Herdet tre er et tregulv hvor edelveden er herdet. Dette gir tregulvet svært gode mekaniske egenskaper. Herdestoffet omslutter fibrene og styrker evnen til å motstå slagmerker etter fallende gjenstander.
Når man i tillegg erstatter det tradisjonelle kjernematerialet med en impregnert HDF, tåler herdet tre vannsøl bedre enn tregulv med oppsatt furuved i kjernen.

Herdet tre med børstet overflate gir en riktig trefølelse for foten og føles lun å gå på.

Ønsker man et tregulv som «tåler et slag» og/eller brede og lange planker, er herdet tre et utmerket alternativ.

Se alle gulv i vår nettbutikk

Informasjon

VAREHUS & TRANSPORT

https://thaugland.no/wp-content/uploads/2020/10/banner_transport-1-scaled.jpg transport
store

Storo

MANDAG - FREDAG

06.00 - 17.00

Vitaminveien 5, 0485 Oslo

Telefon: 23 39 36 00

Klikk her for veibeskrivelse

store

Abildsø

MANDAG - FREDAG

06.00 - 17.00

Enebakkveien 292, 1188 Oslo

Telefon: 23 39 36 00

Klikk her for veibeskrivelse

store

Vækerø

MANDAG - FREDAG

06.00 - 17.00

Drammensveien 200, 0277 Oslo

Telefon: 23 39 36 00

Klikk her for veibeskrivelse

RIMELIG, RASK OG

PRESIS TRANSPORT

Vi har kjøretøy som dekker ulike behov - lastebiler og bl.a. kranbil med 30 meter lang arm! Har du andre behov? Vi hjelper gjerne til med alternativ transport.

Sjekk fraktpris her

loader gif
lastebil lastebil
bg