fbpx

Om oss

Vi satser på kvalitét

Vi satser på kvalitét

H.C. Thauglands Trælastforretning AS ble etablert i 1913. Vi er en handelsbedrift som selger trelast, byggevarer og verktøy til proffmarkedet i Oslo og det som før var Akershus. For mange er vi kjent for vårt brede utvalg av listverk i gammel stil med mange ulike profiler, men Thaugland er så mye mer enn det. Vi tilbyr i dag et bredt spekter av kvalitetsprodukter. Med over 100 års erfaring fra bransjen er vi en attraktiv samarbeidspartner. Det gir oss et solid utgangspunkt for å tiltrekke oss de beste og mest kjente produktmerkene. Vår posisjon i markedet har vi oppnådd ved å forstå viktigheten av langsiktig samarbeid og kvalitet i alle ledd. Vi er totalt 72 fast ansatte. I 2021 skilte vi ut driften i eget selskap og heter formelt Thaugland AS, men går også under merkevarenavnet H.C. Thauglands Trælastforretning.

Vi i Thaugland jobber hele tiden målrettet for å tilfredsstille proffenes tøffe krav. Fornøyde kunder er vårt hovedfokus. Alle våre ansatte har derfor høy fagkunnskap og liker å yte den beste kundeservicen.

Thaugland består i dag av 4 avdelinger, hvor 3 er salgsavdelinger. De 3 salgsavdelingene ligger strategisk plassert slik at vi dekker hele Oslo-området. Kontinuerlig gjør vi positive tiltak for å være proffenes førstevalg. Vi åpner tidlig om morgenen, allerede kl. 06:00 alle hverdager. Vår nettbutikk har nylig fått en skikkelig oppgradering, noe som gjør det enkelt å bestille varer 24/7. Behovet for levering av varer til byggeplassen er økende og vår transportavdeling vokser. Vi har kjøretøy som dekker ulike behov – lastebiler og bl.a. kranbil med 30 meter lang arm! Annen form for transport, om det er i luften eller til vanns, hjelper vi også med.

Thaugland har i 5 generasjoner vært et heleiet familieselskap. Det gjør oss til en positiv, litt annerledes bedrift – med et spesielt nært forhold til vår egen bransje, våre samarbeidspartnere, kunder og ansatte.

Likestillingsredegjørelse

Miljø og bærekraft

Strategipresentasjon

Personvernærklæring

Salgs- og leveringsbetingelser

Åpenhetsloven

Våre butikker og kontaktinformasjon

Bedriftsavtaler